Hem

Små Änglar

Busiga kläder till härliga ungar

 

 

 

 

Varmt Välkommen till Små Änglar som är en del av mitt företag Andetagen som sysslar med något helt annat.

 

Små Änglar är tillverkning av busiga kläder till härliga barn. Jag kommer att gå mot ett mer och mer ekologiska kläder men även ha ett utbud av oekologiska kläder så här i början.

 

Alla kläder sys av mig som bara är glad amatör och inte utbildad sömmerska. Jag är noga med kvalitén men hemsytt är hemsytt o alla dekorsömmar är kanske inte alldeles perfekt raka som det är när det levereras från en fabrik. Men är inte det tjusningen? Att alla inte har likadana kläder som dina barn?

 

Kläderna finns fram för allt från 50 - 104. Vid önskemål kanske jag kan göra större också. Frågan är fri! Alla plagg finns inte i alla storlekar och alla tyger finns inte kvar eller tillräckligt mycket av - men det finns mängder att välja på!

Jag har varit dålig på att uppdatera sidan så mycket nytt finns numera. Fräschaste uppdateringen finns på min fb- sida (se nedan).

 

Välkommen att kika runt o se om du hittar något som faller dig i smaken. Vill du veta mer eller köpa så läs under "Viktig info". Hör av dig om du har några frågor. // Lena

 

 

 

 

Företaget är registrerad för F-skattsedel och betalar moms

 

 

Copyright All Rights Reserved Andetagen 2013 -2015